Пропускане към основното съдържание

Представена публикация

На къде отиваш Свят?

Паранормална активност

 Това е една тема, която особено много вълнува всеки един човек, дори тези, които не си го признават. Питаме се, какво има отвъд нашия свят? Защо се случва това? Има ли духове? Някои хора са непрестанно следвани от паранормална активност, докато други, по една или друга причина, никога не са се сблъсквали с подобни явления. Е, за жалост, аз съм от първите, но се стремя да науча урока си и да предам знанията, които съм натрупала, вследствие на досега ми с други светове.

AceShowbiz
 Искам да ви уверя, че очите на страха са големи, което е предпоставка за преувеличаване на дадено събитие, което всъщност не е това, което изглежда. Точно  поради тази причина е излишно да се плашим или травмираме, а единственият изход е пътят към познанието. Ще кажете, че никой земен, не е в състояние да бъде учител, като разбира се ще имате право. Но всичко, написано или изречено, е един вид споделен опит, който сам по себе си учи.  Но нека се върнем към темата.  А именно, какво причинява паранормалните явления? Бъдете  сигурни, че отговорът не е еднозначен, защото зад всяка проява на събития, извън нашите представи, се крие нещо различно и само по себе си уникално.

 Докато четете тази статия сте заобиколени от стотици същества, които обаче не сте в състояние да видите. Нашите сетива са ограничени, като разбира се затова има причина. А именно те ни предпазват от шока, който бихме могли да изпитаме при евентуален сблъсък с незримото. Има и тайни, потънали в хилядолетното було на забвението, до които нямаме право на досег. Но нека да не забравяме, че между нас има хора с развита сензитивност, които за щастие или нещастие се докосват, дори частично, до другите измерения.

 Една от причината за странни явления е именно пречупването на времето и пространството, което само по себе си води до преплитането  на два паралелни свята. Ако  чувате гласове, или пък имате визуален контакт с необясними за вас и неясни фигури, то това може да сте самите вие, намиращи се в друго измерение. Важно е да осъзнаете, че няма минало, нито бъдеще, а паралелни  реалности, които под влиянието на гравитационни полета се съединяват за миг, след което отново заемат нормална позиция във Вселената.

 След всичко което казах до тук, е много важно да отбележа, че има и реални същества, които са на нашето или близко да нашето ниво на съществувание. Те могат да се окажат доста неприятни и дразнещи. Най-лошото е, че се "хранят" от вашата енергия, точно когато организмът ви синтезира адреналин. Ето защо, не трябва да показвате страх, и ако сте способни най-добре се оперирайте от това чувство. Писала съм вече  за защитни  ритуали, като възнамерявам да продължавам по темата. Ще се потретя, като ви напомням да държите запалена свещ в близост, или пък мъничка лампичка, дори докато спите.

 Има и прекрасни същества, които обаче рядко ни навестяват.  Хората ги наричат ангели.  Лесно е да ги разпознаете, защото при сблъсъка си с тях няма да почувствате и грам страх. Обикновено не говорят, а е възможно да ви докоснат, което довежда до  усещането за Нирвана. Малцина са щастливците, сблъскали се с подобни Божествени създания. Но ако се отдадете на духовното, забравяйки алчността, лакомията и злобата, то това събитие може да ви споходи. Не забравяйте, че пътят ви на земята ще се повтаря, водейки цялото страдание след себе си, докато не пречистите душата си. Аз съм светска жена, като в никакъв случай не намеквам за отказване от всичко земно, а по-скоро за намирането на златната среда.


 Много често се случва сами да предизвикваме местене на предмети, тропане и усещане за чуждо присъствие.  Това се случва или когато сте особено напрегнати, или пък твърде отдадени на паранормалното. Разбира се, трудно ни е  да си представим, че преместваме нещо само с ума си, но това съвсем не е фантастика, а по-скоро физични закони, които са особено подробно обяснени от квантовата механика.
 Спомням си едно упражнение по химия, когато бях в Софийския. Бяхме с моя колежка, опитващи се да се съсредоточим  върху  опита, който беше нашата задача. Една стъкленица се премести на разстояние от десетина сантиметра. И двете бяхме потресени, като тя бе абсолютно убедена, че съм била аз :) А дали  пък не е имало капка вода, по която чашката да се е подхлъзнала?

 Сега ще се спра на най-вълнуващата тема, а именно има ли живот след смъртта...? Да ви кажа честно, не ми се вярва духовете на починалите да са между нас. Когато медиумите получават информация от задгробния свят, те вероятно се сблъскват отново или със спомени, записани в Акаша, или  пък навлизат в друго измерение, в което мъртвите са все още живи. Аз лично вярвам в прераждането, но не съвсем, защото не съм филтрирала  тази информация все още, влияеща се от различни фактори, образувайки гейзер в бедната ми глава. Ако в този живот разбера, обещавам да ви кажа, ако пък не, то чакайте ме в следващия.....

 До тук спирам, като възнамерявам да продължавам да пиша, защото имам каво да споделя. Още ми липсва смелост да ви разкажа за нещата, до които съм се докоснала самата аз, но вероятно сте способни да четете между редовете. Завършвам с един апел, който събужда толкова силни емоции и чувства у мен - Моля обичайте всяко живо същество! Ние не сме повече нито от борчето, извисило клонките си, докосвайки слънчевата усмивка, нито пък  от най-мъничкото мишле на света!

Коментари

  1. Zdravei...blagodarq che hvurlqsh svetlina v mraka...tazi statiq e za choveka v koito sum vliubena...toi e angel...no ne go znae na fizichesko nivo...ako iskash mi pishi vuv fb...ne si sama...pulno e s hora okolo men..i dr sushtestva...;) kak da se svurja s teb...trqbva da bude konfidencialno...zashtiti si profilite i emaila...iskam da si pogovorim

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Вещи, които имат лоша енергия

Докато изхвърлях сухи цветя днес ми дойде идеята да напиша статия за вещите, носещи лоша енергия. Те са толкова много, както и толкова разнообразни, че надали ще успея да ги класифицирам в рамките на тази публикация.

 Когато говорим са обсебени вещи, всеки си представя Анабел или сходните с нея асоцияции, но не можете да повярвате колко много от заобикалящата ви материя има негативно присъствия, независимо, че е нежива. Ще дам няколко примера, като целта ми е да ви замисля, а не да ви убедя в правотата си.


 Огледалата   На огледалата бях посветила отделен пост, но сега ще кажа само няколко думи за тях. Те са портал към отвъдното, или ако искате го наречете - "паралелен свят". Не се втренчвайте по никакъв повод в повърхността на този магичен предмет, защото не знаете къде може да ви отнесе. Не е желателно да имате огледало в спалнята, особено когато е тъмно и витаят всякакви сили, подвластни на мрака.   Избягвайте също контакта със старинни огледала, защото според определен…

Преминаване в Петото измерение

Много хора се пробуждат, а други все още са в летаргия, неразбиращи какво се случва с човечеството. За тези които са наясно какво е Третото измерение, бих искала да кажа, че много от нас навлизат в Четвъртото, като пълната трансформация ни води до т.нар. Пето измерение. Ако мога да обясня за какво идва на реч с "човешки" думи, то определено бих се спряла на това, че всичко, което ни дават сетивата не е съсвем "реално" и подлежи на "корекции", които биха били постигнати, когато отделния индивид започне да вибрира с едни по-високи честоти.
 Нека си представим как стоим по средата на улица, заобиколени от високи сгради. Способни сме да видим сградите, минувачите по улицата, трафика, слънцето, облаците.., но можем ли да видим какво се случва зад самите сгради? Е, отговорът е еднозначен - не, не можем! Ако обаче започнете да трептите с други честоти, прескачайки в Петото измерение, то няма да имате подобен проблем, защото съзнанието би било до толкова развит…

Пет признака, показващи, че имаш силно развита интуиция

"Интуицията е свещен дар, а умът - негов предан слуга. Изградили сме общество, което почита слугата, а забравя за дарa."

                                                                                                                             Алберт Айнщайн


 Някак в забързания си живот забравяме, че имаме и други сетива, освен тези, които вече сме разпознали. Много често, именно тези скрити дарове от Бог, много ясно ни подсказват какво точно трябва да направим в дадена ситуация, но уви, изобщо не слушаме вътрешния си глас.
 Страхът е например от онези недостатъци, а смело бих го нарекла и порок, който произтича именно от непознаването на вътрешната ни същност.
 Но нека говорим по същество и проследим онези пет  признака, които съвсем очебийно говорят за това, че имате силно развита интуиция, в която трябва да се вслушвате повече.  Първи признак: Ако имате ясни съновидения, които много добре си спомняте, когато се събудите сутрин, то задължително трябва да се замислите, от…

За човешката душа, интервю с Орлин Баев

Казвам здравей на Орлин Баев, който е един от най-изявените психолози в България  и неспорно познавател на човешката душа. Дипломиран психолог, който обаче не се задоволява само с познанието, добито в университетските среди, продължаващ развитието си, с едничката цел да помага на хората. Провежда психотерапия, включваща Когнитивно поведенческа такава, както и хипноза, с цел разкриване на онези сенки, намиращи се дълбоко в подсъзнанието, но отговорни за страданието, така присъщо на нашата природа.


 Ева: Здравей и благодаря, че прие поканата ми за интервю. Би ли казал няколко думи за себе си на читателите?Орлин Баев:  Аз съм ... човек, просто човек. За малко съм на този свят, гостенин съм на тази земя - знам го. Затова се старая да живея така, че да я правя по-добро място, доколкото е по силите ми и е рекъл безкраят. Обичам, обичам да обичам. Знам каква райска може да бъде тази планета, виждам я такава. Виждам хората съзнателни, резониращи с любовта, мъдростта, творческата свобода. К…

На къде отиваш Свят?

На къде отиваш отиваш Свят? На къде си тръгнал?  Яхнали белите коне, подвластни на Северняка, забравени в утехата на утрешния ден, вървим устремени към миналото, погубвайки настоящето. И тия хиляди съдби се свират по безветрените улички на живота, търсейки спасение от самите себе си. На пръв поглед съвършени, неуморни и горди, затъваме все по-надълбоко в блатото на черните мисли, забравили от къде сме дошли, практикувайки магията на самоунищожението...На къде отиваш Свят?

 Безкрайни сиви тълпи се молят в храма за собственото си спасение, забравили смисъла на Божественото, така дълбоко скрит в тленността на смъртните тела, загубили представа що е безкрайност. Разгръщайки поредната страница, водеща към гибелта на несбъднатото, планирайки собствения си край, някак все не осъзнаваме красотата, която би ни дарила светлината. А тъмната страна на Луната е толкова неотразима, обвита в мрака си, че тласка към разруха и унищожение, защото душите кървят под слънчевите лъчи, като свирепи вампир…

Колабринската библия, споделено с Краси Мундова

От дълго време в мен се породи желание и идея да напиша статия свързана с манускрипта от Колбрин. Древен ръкопис, който се състои от няколко части с различен произход. Смята се, че най-древната част от ръкописа е написана преди около 1500 г. пр.н.е. от древни египетски учени и астролози, които са нарекли ръкописа „Великата книга“.  Част от манускрипта е свързан с представите на древната херметическа школа за произхода на света и човека. Текста съдържа също така и разказа за масовото изселване на евреите от Египет, което го доближава като разказ и до старозаветните книги.  Хиляди години ръкописът е бил съхраняван в древен Египет, като се смята, че  е тайна книга на орден наречен „Синовете на огъня“. Древна египетска секта, чиито произход се губи във времето. Част от авторите, посветили време и енергия, за да изследват текста считат, че е ранносредновековен фалшификат, но за други, той е текст с оригинален древен произход, който крие в себе си знанията на Атлантида и древен Египет. Спо…

Какъв тип личност си - картинен тест

Вероятно всеки познава себе си  малко или много, но все пак си остава неразгаданата загадка, а именно кой съм всъщност аз? Този картинен тест може да ви помогне поне малко да преоткриете себе си, разбирайки кои са вашите положителни и кои - отрицателните черти на характера ви. Предлагам да опитате, като ще се радвам на коментари под поста.
  Нека започнем...Изберете само една от посочените картинки, като след това можете да прочетете отговорите, посочени в края на тази публикация.   Картинка номер 1: 

Картинка номер 2: 


  Картинка номер 3: 

  Картинка номер 4:
  Картинка номер 5:

            Отговори: 


Картинка номер 1: Ако сте избрали картинка с номер две, то е твърде вероятно често да се чувствате като аутсайдер, а и неразбран от света който ви заобикаля. Силно привлечен от мистичното, често се чувствате като гост на тази планета, очаквайки момента, в който някой ще ви отведе у дома. Възможно е и да сте депресиран, но важното е да разберете, че да си различен не е порок, а преимущ…

Защита от негативна енергия

През последните дни около мен имаше доста дебати, относно негативни енергийни влияния, или другояче казано - магии. Ако сте чели статиите ми досега, то вероятно знаете повече, относно защитните ритуали, които лично аз използвам. У мен обаче непрестанно напира едно особено чувство, карайки ме да размишлявам по-задълбочено по въпросния проблем, базирайки се върху научни данни, както и житейски опит.

 Предишната вечер бях буквално обладана от идеята, като съзнанието ми работеше неуморно, търсейки някакъв знак от съдбата. Бях доста изморена, наближаваше дванадесет, а нали  знаете, че това е часът на чудесата?

Магията на огледалата

Всеки от нас използва огледало поне няколко пъти на ден. По суетните дори не откъсват поглед от него, търсейки отражението си дори във витрините на градските магазини. Някога обаче замисляли ли сте каква опасност се крие отвъд огледалното ви отражение?


 Знаете ли, че огледалата са портал към паралелни светове, както и към света на мъртвите? Когато в къщата има починал човек, огледалата се закриват, защото има опасност, духът да остане пленен на границата на два свята. Всички тези традиции не са случайни, като трябва много внимателно да се вслушаме в тяхното послание. 

Глупакът в таро, като въведение в древната херметическа традиция, споделено с Краси Мундова

В поредица от статии бих искала да ви запозная с пътя на ученика в древен Египет, който е бил представен чрез големите аркани в таро, като символи на инициация в древната херметическа школа. Всеки е чувал, че таро се използва предимно за гадаене, но в действителност езотеричния произход на картите е със съвсем различно предназначение. Способността да гадаем е само ефект от пътя на инициация, който се достига от малцина. Таро е свързан с египетския начин на мислене, който се състои от три способа за пробуждане на вродената интелигентност в човекa. Тези три способа са и три основни принципа в херметизма. Те са в основата на структурата на битието и на личността. Ученикът преди да поеме трънливият път на просветление се запознава първо с тези основни начала.