Пропускане към основното съдържание

Представена публикация

На къде отиваш Свят?

Магиите съществуват

Magic Spells - newspells.com
 Вече писах в една публикация, относно черните магии, но както казах възнамерявам да продължа. Важно е да осъзнаете, че това съвсем не е фантастика, или ако искате параноя, която честно ни съпътства  в човешкия ни живот.
 Магиите са нещо реално, достижимо и доста зловещо, което е способно да разруши нечии живот по един или друг начин.
 За да ви уверя в тяхното съществуване, ще  бъда откровена, давайки пример от собствения си живот. Този тип въздействие удря най-много върху човешката психика, като води до депресия, която често прераства в едно неописуемо страдание без видима причина. Целта на магията е да задейства един вид механизъм за саморазрушение, карайки жертвата да няма никакво желание за живот. От там започват както физически, така и психически симптоми, съчетани със страхова невроза, нежелание за досег с околния свят, бягство от реалността и т.н.. Сега е момента да ви запозная със собственият ми опит, относно черната магия. Това е разбира се капка в морето, ако разбирате какво имам предвид. Но нека се върнем на темата и моята история.
 Това се случи преди години, когато работех в една търговска фирма и изкарвах доста добри пари. Живеехме с майка ми, като се радвахме на чудесното приятелство на няколко жени. Някои от тях дори преспиваха у дома, а друга имаше дори ключ от апартамента ни. Нямаше никаква причина, която да ме кара да мисля, че  тези така сърдечни  девойки, биха имали  нещо срещу мен. Прекарвахме часове  наред заедно, смеейки се и дискутирайки нещата от живота.
 При мен всичко си беше наред, докато в един момент ме обхвана безумна депресия. Отивах на работа, но вместо да си върша задълженията, избухвах в плач, страдах и нямах желание за нищо. Колегите ми съчувстваха, но никой не можеше да ми помогне. Спомням си, че дори ми предложиха да ме преместат в друг отдел, което да ме уравновеси и успокои. Аз не само че отказах на предложението, а направо напуснах работа. А депресивните симптоми продължаваха, като не спирах да плача без причина. Освен всичко останало, съвсем скоро останах без пари, което съвсем влоши нещата. Лошото бе, че изобщо не бях в състояние да си подам носа на вън, а камо ли да помисля за работа, каквато и да било.
 След известно време ме поканиха на абитуриентски бал, но аз нямах вече пречупена стотинка за подарък. Спомням си, че започнах да се ровя из вещите си, търсейки нещо неизползвано, с цел да го подаря на въпросното момиче, на чиито бал бях поканена. Намерих една кутийка от парфюм, от онези металните, която си седеше на секцията в хола от доста време. Реших, че мога да поставя нещо хубавичко в нея, но все пак идеята ми се видя глупава.
 Нещо обаче явно ме е накарало да взема кутийката в ръце и да я разгледам. Нали знаете, че нищо не е случайно. Не можете да си представите шока ми, когато видях черен косъм на дъното, скрит в хартиената подложка. Извиках майка си, за да и покажа. Извадихме цялото съдържание, като още по-шокирани, установихме, че цялата основа на кутийката беше напълнена с дебели, нарязани черни косми. Изсипахме ги върху бял лист хартия, като бяхме буквално отвратени.
 Да ви кажа честно не си спомням, дали ги изгорихме или изхвърлихме, но веднага се обадихме на една жена, занимаваща се с развалянето на магии. Тя потвърди, че наистина има външна намеса, като ни накара и двете да спим три нощи върху сурово яйце, потопено в буркан, което трябваше да бъде изхвърлено в течаща вода. Беше нужно и да отворим черква, което трябваше да се случи рано рано в утринните часове.
 Извършихме всичко онова, което ни каза жената и аз постепенно взех да се възтановявам. Дори се върнах на работа.
 Тук е момента да ви кажа, не се доверявайте на никого. Ето как мои много близки хора опитаха да ми навредят, защо и аз не знам. Не допускайте хора  в дома си, както и избягвайте да си слагате снимки в Нета, особено пък на невръстните си деца.

 Има много лоши хора, на които искам да кажа отново, че всяка магия си има цена. Всеки, който прави зло, трябва да бъде готов да понесе десетки пъти повече върху самия себе си. Злобата е много ужасяващо чувство, което може да се появи у всеки от нас, но опитвайте да го превъзмогвате и най-вече - елиминирате. Нима чуждото страдание ще направи вашия живот по-добър?

 Обичайте за да ви бъде отвърнато със същото! Не си правете сами лоша карма, а напротив, дарете любов на ближните си!

Коментари

 1. Здрасти!
  Първо искам да кажа че отскоро следя блога и съм приятно изненадан че има някои който двиствително разбира лак работят нещата.
  В интерес на истината магиите работят елементарно, каквото изкараш навън се връща умножено по 3....

  ОтговорИзтриване
 2. Благодаря за коментара!
  Това се опитвам да обясня на хората, че ако правят лошо(не само магии), то ще им се върне стократно, защото по този начин се поддържа баланса във Вселената.

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Вещи, които имат лоша енергия

Докато изхвърлях сухи цветя днес ми дойде идеята да напиша статия за вещите, носещи лоша енергия. Те са толкова много, както и толкова разнообразни, че надали ще успея да ги класифицирам в рамките на тази публикация.

 Когато говорим са обсебени вещи, всеки си представя Анабел или сходните с нея асоцияции, но не можете да повярвате колко много от заобикалящата ви материя има негативно присъствия, независимо, че е нежива. Ще дам няколко примера, като целта ми е да ви замисля, а не да ви убедя в правотата си.


 Огледалата   На огледалата бях посветила отделен пост, но сега ще кажа само няколко думи за тях. Те са портал към отвъдното, или ако искате го наречете - "паралелен свят". Не се втренчвайте по никакъв повод в повърхността на този магичен предмет, защото не знаете къде може да ви отнесе. Не е желателно да имате огледало в спалнята, особено когато е тъмно и витаят всякакви сили, подвластни на мрака.   Избягвайте също контакта със старинни огледала, защото според определен…

Преминаване в Петото измерение

Много хора се пробуждат, а други все още са в летаргия, неразбиращи какво се случва с човечеството. За тези които са наясно какво е Третото измерение, бих искала да кажа, че много от нас навлизат в Четвъртото, като пълната трансформация ни води до т.нар. Пето измерение. Ако мога да обясня за какво идва на реч с "човешки" думи, то определено бих се спряла на това, че всичко, което ни дават сетивата не е съсвем "реално" и подлежи на "корекции", които биха били постигнати, когато отделния индивид започне да вибрира с едни по-високи честоти.
 Нека си представим как стоим по средата на улица, заобиколени от високи сгради. Способни сме да видим сградите, минувачите по улицата, трафика, слънцето, облаците.., но можем ли да видим какво се случва зад самите сгради? Е, отговорът е еднозначен - не, не можем! Ако обаче започнете да трептите с други честоти, прескачайки в Петото измерение, то няма да имате подобен проблем, защото съзнанието би било до толкова развит…

Пет признака, показващи, че имаш силно развита интуиция

"Интуицията е свещен дар, а умът - негов предан слуга. Изградили сме общество, което почита слугата, а забравя за дарa."

                                                                                                                             Алберт Айнщайн


 Някак в забързания си живот забравяме, че имаме и други сетива, освен тези, които вече сме разпознали. Много често, именно тези скрити дарове от Бог, много ясно ни подсказват какво точно трябва да направим в дадена ситуация, но уви, изобщо не слушаме вътрешния си глас.
 Страхът е например от онези недостатъци, а смело бих го нарекла и порок, който произтича именно от непознаването на вътрешната ни същност.
 Но нека говорим по същество и проследим онези пет  признака, които съвсем очебийно говорят за това, че имате силно развита интуиция, в която трябва да се вслушвате повече.  Първи признак: Ако имате ясни съновидения, които много добре си спомняте, когато се събудите сутрин, то задължително трябва да се замислите, от…

За човешката душа, интервю с Орлин Баев

Казвам здравей на Орлин Баев, който е един от най-изявените психолози в България  и неспорно познавател на човешката душа. Дипломиран психолог, който обаче не се задоволява само с познанието, добито в университетските среди, продължаващ развитието си, с едничката цел да помага на хората. Провежда психотерапия, включваща Когнитивно поведенческа такава, както и хипноза, с цел разкриване на онези сенки, намиращи се дълбоко в подсъзнанието, но отговорни за страданието, така присъщо на нашата природа.


 Ева: Здравей и благодаря, че прие поканата ми за интервю. Би ли казал няколко думи за себе си на читателите?Орлин Баев:  Аз съм ... човек, просто човек. За малко съм на този свят, гостенин съм на тази земя - знам го. Затова се старая да живея така, че да я правя по-добро място, доколкото е по силите ми и е рекъл безкраят. Обичам, обичам да обичам. Знам каква райска може да бъде тази планета, виждам я такава. Виждам хората съзнателни, резониращи с любовта, мъдростта, творческата свобода. К…

На къде отиваш Свят?

На къде отиваш отиваш Свят? На къде си тръгнал?  Яхнали белите коне, подвластни на Северняка, забравени в утехата на утрешния ден, вървим устремени към миналото, погубвайки настоящето. И тия хиляди съдби се свират по безветрените улички на живота, търсейки спасение от самите себе си. На пръв поглед съвършени, неуморни и горди, затъваме все по-надълбоко в блатото на черните мисли, забравили от къде сме дошли, практикувайки магията на самоунищожението...На къде отиваш Свят?

 Безкрайни сиви тълпи се молят в храма за собственото си спасение, забравили смисъла на Божественото, така дълбоко скрит в тленността на смъртните тела, загубили представа що е безкрайност. Разгръщайки поредната страница, водеща към гибелта на несбъднатото, планирайки собствения си край, някак все не осъзнаваме красотата, която би ни дарила светлината. А тъмната страна на Луната е толкова неотразима, обвита в мрака си, че тласка към разруха и унищожение, защото душите кървят под слънчевите лъчи, като свирепи вампир…

Колабринската библия, споделено с Краси Мундова

От дълго време в мен се породи желание и идея да напиша статия свързана с манускрипта от Колбрин. Древен ръкопис, който се състои от няколко части с различен произход. Смята се, че най-древната част от ръкописа е написана преди около 1500 г. пр.н.е. от древни египетски учени и астролози, които са нарекли ръкописа „Великата книга“.  Част от манускрипта е свързан с представите на древната херметическа школа за произхода на света и човека. Текста съдържа също така и разказа за масовото изселване на евреите от Египет, което го доближава като разказ и до старозаветните книги.  Хиляди години ръкописът е бил съхраняван в древен Египет, като се смята, че  е тайна книга на орден наречен „Синовете на огъня“. Древна египетска секта, чиито произход се губи във времето. Част от авторите, посветили време и енергия, за да изследват текста считат, че е ранносредновековен фалшификат, но за други, той е текст с оригинален древен произход, който крие в себе си знанията на Атлантида и древен Египет. Спо…

Какъв тип личност си - картинен тест

Вероятно всеки познава себе си  малко или много, но все пак си остава неразгаданата загадка, а именно кой съм всъщност аз? Този картинен тест може да ви помогне поне малко да преоткриете себе си, разбирайки кои са вашите положителни и кои - отрицателните черти на характера ви. Предлагам да опитате, като ще се радвам на коментари под поста.
  Нека започнем...Изберете само една от посочените картинки, като след това можете да прочетете отговорите, посочени в края на тази публикация.   Картинка номер 1: 

Картинка номер 2: 


  Картинка номер 3: 

  Картинка номер 4:
  Картинка номер 5:

            Отговори: 


Картинка номер 1: Ако сте избрали картинка с номер две, то е твърде вероятно често да се чувствате като аутсайдер, а и неразбран от света който ви заобикаля. Силно привлечен от мистичното, често се чувствате като гост на тази планета, очаквайки момента, в който някой ще ви отведе у дома. Възможно е и да сте депресиран, но важното е да разберете, че да си различен не е порок, а преимущ…

Защита от негативна енергия

През последните дни около мен имаше доста дебати, относно негативни енергийни влияния, или другояче казано - магии. Ако сте чели статиите ми досега, то вероятно знаете повече, относно защитните ритуали, които лично аз използвам. У мен обаче непрестанно напира едно особено чувство, карайки ме да размишлявам по-задълбочено по въпросния проблем, базирайки се върху научни данни, както и житейски опит.

 Предишната вечер бях буквално обладана от идеята, като съзнанието ми работеше неуморно, търсейки някакъв знак от съдбата. Бях доста изморена, наближаваше дванадесет, а нали  знаете, че това е часът на чудесата?

Магията на огледалата

Всеки от нас използва огледало поне няколко пъти на ден. По суетните дори не откъсват поглед от него, търсейки отражението си дори във витрините на градските магазини. Някога обаче замисляли ли сте каква опасност се крие отвъд огледалното ви отражение?


 Знаете ли, че огледалата са портал към паралелни светове, както и към света на мъртвите? Когато в къщата има починал човек, огледалата се закриват, защото има опасност, духът да остане пленен на границата на два свята. Всички тези традиции не са случайни, като трябва много внимателно да се вслушаме в тяхното послание. 

Глупакът в таро, като въведение в древната херметическа традиция, споделено с Краси Мундова

В поредица от статии бих искала да ви запозная с пътя на ученика в древен Египет, който е бил представен чрез големите аркани в таро, като символи на инициация в древната херметическа школа. Всеки е чувал, че таро се използва предимно за гадаене, но в действителност езотеричния произход на картите е със съвсем различно предназначение. Способността да гадаем е само ефект от пътя на инициация, който се достига от малцина. Таро е свързан с египетския начин на мислене, който се състои от три способа за пробуждане на вродената интелигентност в човекa. Тези три способа са и три основни принципа в херметизма. Те са в основата на структурата на битието и на личността. Ученикът преди да поеме трънливият път на просветление се запознава първо с тези основни начала.