Пропускане към основното съдържание

Представена публикация

На къде отиваш Свят?

Защита от негативна енергия

beforeitsnews.com
 През последните дни около мен имаше доста дебати, относно негативни енергийни влияния, или другояче казано - магии. Ако сте чели статиите ми досега, то вероятно знаете повече, относно защитните ритуали, които лично аз използвам. У мен обаче непрестанно напира едно особено чувство, карайки ме да размишлявам по-задълбочено по въпросния проблем, базирайки се върху научни данни, както и житейски опит.

 Предишната вечер бях буквално обладана от идеята, като съзнанието ми работеше неуморно, търсейки някакъв знак от съдбата. Бях доста изморена, наближаваше дванадесет, а нали  знаете, че това е часът на чудесата?

 В главата ми настъпи хаос, а аз продължавах да търся  логично обяснение на негативните влияния, които са причина за страданието на множество хора. И точно в този момент, както си седях в тъмната стая, екранчето на мобилен телефон просветна, пронизвайки заобикалящия ме мрак.
 "Еврика", помислих си аз, установявайки, че това което разсейва лошата енергия е именно светлината, която се движи с невероятна скорост, под формата на кванти.

 Нека опитаме да визуализираме "лошата" енергия. Как би изглеждала тя? За мен поне, като черен облак дим, движещ се целенасочено, отправяйки се към конкретната жертва. Нека да не забравяме, че подобни явления съществуват напълно самостоятелно в заобикалящия ни свят, като не винаги са изпращани от конкретна личност.

 Но да  се върнем на светлината, която както казах разсейва "черния облак". Ето защо във всички ритуали присъстват свещите, които буквално изгарят мрака, оставяйки път на една чиста по същността си енергия.
 Но размишленията ми не спряха до тук, защото установих каква е и ролята на накитите и кристалите при подобен тип защита. Ами чисто и просто те отразяват светлината, което се превръща в една идеална форма на защита. Ето защо кристалите са толкова популярни, когато говорим за подобряване на целия тонус на организма, както и перодотвартяването на пробив в аурата ни. От една страна те притежават силно вибрационно поле, чиито честоти са високи, което е причината за лечителските им способности. И най-важното, както вече споменах - отразявайки светлината, възпират така наречения "черен облак", вибриращ на едни ниски честоти от своя страна.
 Искам да ви напомня, че самите ние можем да създаваме негативна енергия чрез собствените си помисли и думи. Всяка отрицателна идея, без значение изречена или скрита в дълбините на подсъзнанието ни, вибрира на ниско честотно ниво, което всъщност води до разрушаване на връзките, изграждащи собствената ни защита.

 Според мен е хубаво да се носят както кристали, така и накити с огледална повърхност, та дори и да не са изработени от благородни метали. Както вече споменах, те отразяват светлината, като по този начин засилват защитата ни.

 Бих искала  отново да поговоря за квантовата механика, а именно относно поведението на електроните. Както знаете те са способни да комуникират, като разстоянието между тях няма никакво значение. Т.е. ако поставите два електрона на определено разстояние един от друг, то те ще продължават да установяват връзка по между си. Това обяснява негативните въздействия от една научна гледна точка. И разбира се не само това, а и например възможността за осъществяване на телепатия.
 Както виждате, намираме  се в една затворена система, в която сме взаимно свързани. Понякога е достатъчно някой само да ви помисли злото, което би могло да доведе до видимо неразположение.
 Ще ви напомня още веднъж, че нощно време е хубаво да си оставяте малка лампичка, в близост до леглото, а денем не е лошо да си палите свещ, с чиято цел да пречиствате както себе си, така и дома си. Особено силни за целта са червените свещи, защото светлината която отразяват бива оцветена, превръщайки я с в още по-силна защита.

 Важно е да осъзнаете, че позитивните мисли и нагласи са сами по себе си много силна енергия, и както е казал Айнщайн - "Всичко е енергия".  Един от начините за противопоставяне  на злото е именно чрез добро.  Трябва да се стремим към баланс, защото Вселената го изисква от нас. С всяка  едно добро дело, извършено от вас,  засилвате собствената си енергийна обвивка, която я прави по-трудна  за разкъсване.

 Има един доста интересен факт, за който искам да кажа няколко думи. Когато двама души са силно влюбени, също се наблюдава този особен пробив в аурата. Вероятно точно заради това любовта често се превръща в зависимост, а и е болезнена. Като цяло и тук говорим за една магия, та дори неосъзната, което  изобщо не я прави по-слаба, а напротив. Това ме навява на мисълта, че донякъде любовта е болест, а вие как мислите?

 Преди да приключа, ще допълня още малко неща, свързани със светлината. Този тип защита има доста логично обяснение, точно поради причината, че тук виждаме вечното противоборство: Светлина - Мрак. Ако обаче решите да използвате този начин на защита чрез накитите, за които споменах по-горе, на всяка цена ги оставяйте на повърхността, над самите дрехи, като по този начин ще отразяват светлината по добре.

 И като завършек искам да ви уверя, че това е само моя теория, която не e доказанa. Базирам се върху научни данни, както и на собствената си интуиция и не ви задължавам да ме слушате. Идеята за отразяващите светлината предмети е съвсем нова и за мен, като точно поради тази причина реших да я споделя с вас. Самата аз не съм я изпробвала върху себе си на едно съзнателно ниво, но още днес възнамерявам да го направя, слагайки си амулет с огледална повърхност.

 Не забравяйте преди всичко да обичате, дарявайки цялата си любов, насочена към космическия разум, като едва тогава, нищо не би било в състояние да ви навреди и да разруши енергийната ви защита!Коментари

Популярни публикации от този блог

Вещи, които имат лоша енергия

Докато изхвърлях сухи цветя днес ми дойде идеята да напиша статия за вещите, носещи лоша енергия. Те са толкова много, както и толкова разнообразни, че надали ще успея да ги класифицирам в рамките на тази публикация.

 Когато говорим са обсебени вещи, всеки си представя Анабел или сходните с нея асоцияции, но не можете да повярвате колко много от заобикалящата ви материя има негативно присъствия, независимо, че е нежива. Ще дам няколко примера, като целта ми е да ви замисля, а не да ви убедя в правотата си.


 Огледалата   На огледалата бях посветила отделен пост, но сега ще кажа само няколко думи за тях. Те са портал към отвъдното, или ако искате го наречете - "паралелен свят". Не се втренчвайте по никакъв повод в повърхността на този магичен предмет, защото не знаете къде може да ви отнесе. Не е желателно да имате огледало в спалнята, особено когато е тъмно и витаят всякакви сили, подвластни на мрака.   Избягвайте също контакта със старинни огледала, защото според определен…

Преминаване в Петото измерение

Много хора се пробуждат, а други все още са в летаргия, неразбиращи какво се случва с човечеството. За тези които са наясно какво е Третото измерение, бих искала да кажа, че много от нас навлизат в Четвъртото, като пълната трансформация ни води до т.нар. Пето измерение. Ако мога да обясня за какво идва на реч с "човешки" думи, то определено бих се спряла на това, че всичко, което ни дават сетивата не е съсвем "реално" и подлежи на "корекции", които биха били постигнати, когато отделния индивид започне да вибрира с едни по-високи честоти.
 Нека си представим как стоим по средата на улица, заобиколени от високи сгради. Способни сме да видим сградите, минувачите по улицата, трафика, слънцето, облаците.., но можем ли да видим какво се случва зад самите сгради? Е, отговорът е еднозначен - не, не можем! Ако обаче започнете да трептите с други честоти, прескачайки в Петото измерение, то няма да имате подобен проблем, защото съзнанието би било до толкова развит…

Пет признака, показващи, че имаш силно развита интуиция

"Интуицията е свещен дар, а умът - негов предан слуга. Изградили сме общество, което почита слугата, а забравя за дарa."

                                                                                                                             Алберт Айнщайн


 Някак в забързания си живот забравяме, че имаме и други сетива, освен тези, които вече сме разпознали. Много често, именно тези скрити дарове от Бог, много ясно ни подсказват какво точно трябва да направим в дадена ситуация, но уви, изобщо не слушаме вътрешния си глас.
 Страхът е например от онези недостатъци, а смело бих го нарекла и порок, който произтича именно от непознаването на вътрешната ни същност.
 Но нека говорим по същество и проследим онези пет  признака, които съвсем очебийно говорят за това, че имате силно развита интуиция, в която трябва да се вслушвате повече.  Първи признак: Ако имате ясни съновидения, които много добре си спомняте, когато се събудите сутрин, то задължително трябва да се замислите, от…

За човешката душа, интервю с Орлин Баев

Казвам здравей на Орлин Баев, който е един от най-изявените психолози в България  и неспорно познавател на човешката душа. Дипломиран психолог, който обаче не се задоволява само с познанието, добито в университетските среди, продължаващ развитието си, с едничката цел да помага на хората. Провежда психотерапия, включваща Когнитивно поведенческа такава, както и хипноза, с цел разкриване на онези сенки, намиращи се дълбоко в подсъзнанието, но отговорни за страданието, така присъщо на нашата природа.


 Ева: Здравей и благодаря, че прие поканата ми за интервю. Би ли казал няколко думи за себе си на читателите?Орлин Баев:  Аз съм ... човек, просто човек. За малко съм на този свят, гостенин съм на тази земя - знам го. Затова се старая да живея така, че да я правя по-добро място, доколкото е по силите ми и е рекъл безкраят. Обичам, обичам да обичам. Знам каква райска може да бъде тази планета, виждам я такава. Виждам хората съзнателни, резониращи с любовта, мъдростта, творческата свобода. К…

На къде отиваш Свят?

На къде отиваш отиваш Свят? На къде си тръгнал?  Яхнали белите коне, подвластни на Северняка, забравени в утехата на утрешния ден, вървим устремени към миналото, погубвайки настоящето. И тия хиляди съдби се свират по безветрените улички на живота, търсейки спасение от самите себе си. На пръв поглед съвършени, неуморни и горди, затъваме все по-надълбоко в блатото на черните мисли, забравили от къде сме дошли, практикувайки магията на самоунищожението...На къде отиваш Свят?

 Безкрайни сиви тълпи се молят в храма за собственото си спасение, забравили смисъла на Божественото, така дълбоко скрит в тленността на смъртните тела, загубили представа що е безкрайност. Разгръщайки поредната страница, водеща към гибелта на несбъднатото, планирайки собствения си край, някак все не осъзнаваме красотата, която би ни дарила светлината. А тъмната страна на Луната е толкова неотразима, обвита в мрака си, че тласка към разруха и унищожение, защото душите кървят под слънчевите лъчи, като свирепи вампир…

Колабринската библия, споделено с Краси Мундова

От дълго време в мен се породи желание и идея да напиша статия свързана с манускрипта от Колбрин. Древен ръкопис, който се състои от няколко части с различен произход. Смята се, че най-древната част от ръкописа е написана преди около 1500 г. пр.н.е. от древни египетски учени и астролози, които са нарекли ръкописа „Великата книга“.  Част от манускрипта е свързан с представите на древната херметическа школа за произхода на света и човека. Текста съдържа също така и разказа за масовото изселване на евреите от Египет, което го доближава като разказ и до старозаветните книги.  Хиляди години ръкописът е бил съхраняван в древен Египет, като се смята, че  е тайна книга на орден наречен „Синовете на огъня“. Древна египетска секта, чиито произход се губи във времето. Част от авторите, посветили време и енергия, за да изследват текста считат, че е ранносредновековен фалшификат, но за други, той е текст с оригинален древен произход, който крие в себе си знанията на Атлантида и древен Египет. Спо…

Какъв тип личност си - картинен тест

Вероятно всеки познава себе си  малко или много, но все пак си остава неразгаданата загадка, а именно кой съм всъщност аз? Този картинен тест може да ви помогне поне малко да преоткриете себе си, разбирайки кои са вашите положителни и кои - отрицателните черти на характера ви. Предлагам да опитате, като ще се радвам на коментари под поста.
  Нека започнем...Изберете само една от посочените картинки, като след това можете да прочетете отговорите, посочени в края на тази публикация.   Картинка номер 1: 

Картинка номер 2: 


  Картинка номер 3: 

  Картинка номер 4:
  Картинка номер 5:

            Отговори: 


Картинка номер 1: Ако сте избрали картинка с номер две, то е твърде вероятно често да се чувствате като аутсайдер, а и неразбран от света който ви заобикаля. Силно привлечен от мистичното, често се чувствате като гост на тази планета, очаквайки момента, в който някой ще ви отведе у дома. Възможно е и да сте депресиран, но важното е да разберете, че да си различен не е порок, а преимущ…

Магията на огледалата

Всеки от нас използва огледало поне няколко пъти на ден. По суетните дори не откъсват поглед от него, търсейки отражението си дори във витрините на градските магазини. Някога обаче замисляли ли сте каква опасност се крие отвъд огледалното ви отражение?


 Знаете ли, че огледалата са портал към паралелни светове, както и към света на мъртвите? Когато в къщата има починал човек, огледалата се закриват, защото има опасност, духът да остане пленен на границата на два свята. Всички тези традиции не са случайни, като трябва много внимателно да се вслушаме в тяхното послание. 

Глупакът в таро, като въведение в древната херметическа традиция, споделено с Краси Мундова

В поредица от статии бих искала да ви запозная с пътя на ученика в древен Египет, който е бил представен чрез големите аркани в таро, като символи на инициация в древната херметическа школа. Всеки е чувал, че таро се използва предимно за гадаене, но в действителност езотеричния произход на картите е със съвсем различно предназначение. Способността да гадаем е само ефект от пътя на инициация, който се достига от малцина. Таро е свързан с египетския начин на мислене, който се състои от три способа за пробуждане на вродената интелигентност в човекa. Тези три способа са и три основни принципа в херметизма. Те са в основата на структурата на битието и на личността. Ученикът преди да поеме трънливият път на просветление се запознава първо с тези основни начала.