Пропускане към основното съдържание

Представена публикация

На къде отиваш Свят?

Преминаване в Петото измерение

The Pattern Connection - WordPress.com
 Много хора се пробуждат, а други все още са в летаргия, неразбиращи какво се случва с човечеството. За тези които са наясно какво е Третото измерение, бих искала да кажа, че много от нас навлизат в Четвъртото, като пълната трансформация ни води до т.нар. Пето измерение. Ако мога да обясня за какво идва на реч с "човешки" думи, то определено бих се спряла на това, че всичко, което ни дават сетивата не е съсвем "реално" и подлежи на "корекции", които биха били постигнати, когато отделния индивид започне да вибрира с едни по-високи честоти.
 Нека си представим как стоим по средата на улица, заобиколени от високи сгради. Способни сме да видим сградите, минувачите по улицата, трафика, слънцето, облаците.., но можем ли да видим какво се случва зад самите сгради? Е, отговорът е еднозначен - не, не можем! Ако обаче започнете да трептите с други честоти, прескачайки в Петото измерение, то няма да имате подобен проблем, защото съзнанието би било до толкова развито, че плътността на обектите сякаш се губи. От тук започва една приказка, за която не всички са узрели, както казах по-горе. При подобен скок, телепатията би се превърнала в единствена комуникация, защото ще можем да общуваме на разстояние без нуждата от мобилни телефони. Освен това ще преминаваме през обектите, защото както казах плътността ще се измерва в съсвем други величини.

 Важно е също да се отбележи, че в нашето измерение, Третото, не сме способни да усетим това, което ни заобикаля, а видимото е в ограничен диапазон. Ето защо т.нар. медиуми са способни да "виждат" невидимото, което много скептици наричат - пълна глупост, но дали е така? Все пак не бива да се отрича нещо, само защото не е достъпно до нас самите, нали?

 За тези, които ще преминат в Петото измерение, времето като физична величина ще загуби смисъл. Всички обекти, от заобикалящия ни свят ще добият различни форми, благодарение на новите ни възприятия. Това ще бъде един свят без война, страх, глад и мъки. Нека приемем, че Четвъртото измерение е моста, по който трябва да минем, настройвайки фините си енергии на едно съвсем друго духовно ниво. Смята се също, че има и по-висши измерения, тъй като знаем винаги има прогрес и еволюция.

 В много източници се посочва, че настройването на физическите тела към по-високите вибрации би довело до моментно страдание, свързано с обърканост, болка и страх. Все пак това е една огромна по своя мащаб трансформация, на която малцина ще устоят, но това е Новия свят!
 Какво ще се случи обаче с тези, не издържали прехода? И тук има много и различни теории, като една от тях е, че вероятно ще преминат в друга галактика, намираща се все още в Третото измерение, започвайки от начало метаморфозата.

 Още в ранната 1915г. Алберт Айнщайн започва да говори открито за Петото измерение, базирайки се на теорията за относителността. Според него, Четвъртото измерение е именно времето, което се движи по хоризонтала. Опитайте да си представите сега, че от тази хоризонтала се отделят лъчове по диагонала, което е вече Петото измерение. Много е важно да се осъзнае, че времето е илюзия, а не това за което го възприемаме. Другояче казано, Третото измерение е изкривено до едно на по-високо ниво,  което пък от своя страна се изкривява до следващото.

 Знам, че е невъзможно да си представим нещо, разполагайки със сетива, пригодени за триизмерния свят, в който се намираме. Но всичко това съсвем не е фантастика, защото учените опитват да докажат тази теория десетилетия наред. Необходимо е да се построи един съвсем нов модел на възприятията, в който да се асимилира термина "хиперкуб". В геометрията хиперкуб е n-мерен аналог на квадрата, представляващ затворен изпъкнал геометричен обект, състоящ се предимно от перпендикуляри (виж изображението).

 Преди да приключа не мога да пропусна да кажа няколко думи за квантовата механика, поставяща началото на една нова ера в научните среди. Независимо, че много от учените смятат теория за относителността като някак неиздържана научно, то в основите и се заражда една еволюционна идея, водеща до "проглеждане" и осмисляне на света по един съвсем друг начин. От своя страна квантовата механика поставя едни въпроси, свързани точно с двойнствената природа на електроните. Е, от тук като се замислим, защо да бъде невъзможно квантите светлина да прескачат в други измерения? А сега нека си представим, че ние сме изградени от точно тези кванти светлина. Звучи ли ви вече толкова невъзможно?

 Ще помоля читателите да не отричат съществуването на Четвъртото и Петото измерение, само защото не са се сблъскали все още с тези феномени, ако мога така да ги нарека. Смятам, че трябва да отворим сърцата си и да се пригодим към прехода, защото това е което ни очаква. Благодаря на прочелите!  

Коментари

 1. Наистина е така благодаря ви !

  ОтговорИзтриване
 2. А можете ли да насочите по пътя на вибрациите?

  ОтговорИзтриване
 3. Какви са лечебните и магически свойства на планинския кристал?
  Как можем да използваме магическите свойства на планинския кристал в ежедневието си ,за да бъдем по-красиви,здрави
  и да изпълним желанията си ?https://bit.ly/2KkoWhf

  ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

Вещи, които имат лоша енергия

Докато изхвърлях сухи цветя днес ми дойде идеята да напиша статия за вещите, носещи лоша енергия. Те са толкова много, както и толкова разнообразни, че надали ще успея да ги класифицирам в рамките на тази публикация.

 Когато говорим са обсебени вещи, всеки си представя Анабел или сходните с нея асоцияции, но не можете да повярвате колко много от заобикалящата ви материя има негативно присъствия, независимо, че е нежива. Ще дам няколко примера, като целта ми е да ви замисля, а не да ви убедя в правотата си.


 Огледалата   На огледалата бях посветила отделен пост, но сега ще кажа само няколко думи за тях. Те са портал към отвъдното, или ако искате го наречете - "паралелен свят". Не се втренчвайте по никакъв повод в повърхността на този магичен предмет, защото не знаете къде може да ви отнесе. Не е желателно да имате огледало в спалнята, особено когато е тъмно и витаят всякакви сили, подвластни на мрака.   Избягвайте също контакта със старинни огледала, защото според определен…

Пет признака, показващи, че имаш силно развита интуиция

"Интуицията е свещен дар, а умът - негов предан слуга. Изградили сме общество, което почита слугата, а забравя за дарa."

                                                                                                                             Алберт Айнщайн


 Някак в забързания си живот забравяме, че имаме и други сетива, освен тези, които вече сме разпознали. Много често, именно тези скрити дарове от Бог, много ясно ни подсказват какво точно трябва да направим в дадена ситуация, но уви, изобщо не слушаме вътрешния си глас.
 Страхът е например от онези недостатъци, а смело бих го нарекла и порок, който произтича именно от непознаването на вътрешната ни същност.
 Но нека говорим по същество и проследим онези пет  признака, които съвсем очебийно говорят за това, че имате силно развита интуиция, в която трябва да се вслушвате повече.  Първи признак: Ако имате ясни съновидения, които много добре си спомняте, когато се събудите сутрин, то задължително трябва да се замислите, от…

За човешката душа, интервю с Орлин Баев

Казвам здравей на Орлин Баев, който е един от най-изявените психолози в България  и неспорно познавател на човешката душа. Дипломиран психолог, който обаче не се задоволява само с познанието, добито в университетските среди, продължаващ развитието си, с едничката цел да помага на хората. Провежда психотерапия, включваща Когнитивно поведенческа такава, както и хипноза, с цел разкриване на онези сенки, намиращи се дълбоко в подсъзнанието, но отговорни за страданието, така присъщо на нашата природа.


 Ева: Здравей и благодаря, че прие поканата ми за интервю. Би ли казал няколко думи за себе си на читателите?Орлин Баев:  Аз съм ... човек, просто човек. За малко съм на този свят, гостенин съм на тази земя - знам го. Затова се старая да живея така, че да я правя по-добро място, доколкото е по силите ми и е рекъл безкраят. Обичам, обичам да обичам. Знам каква райска може да бъде тази планета, виждам я такава. Виждам хората съзнателни, резониращи с любовта, мъдростта, творческата свобода. К…

На къде отиваш Свят?

На къде отиваш отиваш Свят? На къде си тръгнал?  Яхнали белите коне, подвластни на Северняка, забравени в утехата на утрешния ден, вървим устремени към миналото, погубвайки настоящето. И тия хиляди съдби се свират по безветрените улички на живота, търсейки спасение от самите себе си. На пръв поглед съвършени, неуморни и горди, затъваме все по-надълбоко в блатото на черните мисли, забравили от къде сме дошли, практикувайки магията на самоунищожението...На къде отиваш Свят?

 Безкрайни сиви тълпи се молят в храма за собственото си спасение, забравили смисъла на Божественото, така дълбоко скрит в тленността на смъртните тела, загубили представа що е безкрайност. Разгръщайки поредната страница, водеща към гибелта на несбъднатото, планирайки собствения си край, някак все не осъзнаваме красотата, която би ни дарила светлината. А тъмната страна на Луната е толкова неотразима, обвита в мрака си, че тласка към разруха и унищожение, защото душите кървят под слънчевите лъчи, като свирепи вампир…

Колабринската библия, споделено с Краси Мундова

От дълго време в мен се породи желание и идея да напиша статия свързана с манускрипта от Колбрин. Древен ръкопис, който се състои от няколко части с различен произход. Смята се, че най-древната част от ръкописа е написана преди около 1500 г. пр.н.е. от древни египетски учени и астролози, които са нарекли ръкописа „Великата книга“.  Част от манускрипта е свързан с представите на древната херметическа школа за произхода на света и човека. Текста съдържа също така и разказа за масовото изселване на евреите от Египет, което го доближава като разказ и до старозаветните книги.  Хиляди години ръкописът е бил съхраняван в древен Египет, като се смята, че  е тайна книга на орден наречен „Синовете на огъня“. Древна египетска секта, чиито произход се губи във времето. Част от авторите, посветили време и енергия, за да изследват текста считат, че е ранносредновековен фалшификат, но за други, той е текст с оригинален древен произход, който крие в себе си знанията на Атлантида и древен Египет. Спо…

Какъв тип личност си - картинен тест

Вероятно всеки познава себе си  малко или много, но все пак си остава неразгаданата загадка, а именно кой съм всъщност аз? Този картинен тест може да ви помогне поне малко да преоткриете себе си, разбирайки кои са вашите положителни и кои - отрицателните черти на характера ви. Предлагам да опитате, като ще се радвам на коментари под поста.
  Нека започнем...Изберете само една от посочените картинки, като след това можете да прочетете отговорите, посочени в края на тази публикация.   Картинка номер 1: 

Картинка номер 2: 


  Картинка номер 3: 

  Картинка номер 4:
  Картинка номер 5:

            Отговори: 


Картинка номер 1: Ако сте избрали картинка с номер две, то е твърде вероятно често да се чувствате като аутсайдер, а и неразбран от света който ви заобикаля. Силно привлечен от мистичното, често се чувствате като гост на тази планета, очаквайки момента, в който някой ще ви отведе у дома. Възможно е и да сте депресиран, но важното е да разберете, че да си различен не е порок, а преимущ…

Защита от негативна енергия

През последните дни около мен имаше доста дебати, относно негативни енергийни влияния, или другояче казано - магии. Ако сте чели статиите ми досега, то вероятно знаете повече, относно защитните ритуали, които лично аз използвам. У мен обаче непрестанно напира едно особено чувство, карайки ме да размишлявам по-задълбочено по въпросния проблем, базирайки се върху научни данни, както и житейски опит.

 Предишната вечер бях буквално обладана от идеята, като съзнанието ми работеше неуморно, търсейки някакъв знак от съдбата. Бях доста изморена, наближаваше дванадесет, а нали  знаете, че това е часът на чудесата?

Магията на огледалата

Всеки от нас използва огледало поне няколко пъти на ден. По суетните дори не откъсват поглед от него, търсейки отражението си дори във витрините на градските магазини. Някога обаче замисляли ли сте каква опасност се крие отвъд огледалното ви отражение?


 Знаете ли, че огледалата са портал към паралелни светове, както и към света на мъртвите? Когато в къщата има починал човек, огледалата се закриват, защото има опасност, духът да остане пленен на границата на два свята. Всички тези традиции не са случайни, като трябва много внимателно да се вслушаме в тяхното послание. 

Глупакът в таро, като въведение в древната херметическа традиция, споделено с Краси Мундова

В поредица от статии бих искала да ви запозная с пътя на ученика в древен Египет, който е бил представен чрез големите аркани в таро, като символи на инициация в древната херметическа школа. Всеки е чувал, че таро се използва предимно за гадаене, но в действителност езотеричния произход на картите е със съвсем различно предназначение. Способността да гадаем е само ефект от пътя на инициация, който се достига от малцина. Таро е свързан с египетския начин на мислене, който се състои от три способа за пробуждане на вродената интелигентност в човекa. Тези три способа са и три основни принципа в херметизма. Те са в основата на структурата на битието и на личността. Ученикът преди да поеме трънливият път на просветление се запознава първо с тези основни начала.